Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuuta 16, 2017.

Varoitusmerkkejä osa 1:Mielikuvilla leikkiminen heti alussa

Kuva
Jokainen nainen on varmasti joskus pohtinut, että kyllä hänellä oli alussa sellainen tunne, että ei olisi pitänyt aloittaa koko suhdetta. Tunne? Mikä tunne? Todennäköisesti nainen on jollakin tasolla ymmärtänyt, että mies höpisee olemattomia, mutta miehen luomat mielikuvat "ruusuisesta miehestä" ovat olleet niin voimakkaita, että nainen on alkanut toiveikkaana uskoa, että tuo mies tarkoittaa, mitä sanoo.

Aika, paikka, tilanne. Kiinnitä huomio siihen, mitä mies sanoo ja missä tilanteessa. Jos olette kahvitelleet pari kertaa ja vaihtaneet pari pientä suukkoa ilman sen kummempia tutustumisia, niin onhan se melko pelottavaa, että mies ilmaisee sinun seurustelevan hänen kanssaan? Väärä aika, väärä paikka, väärä tilanne. Oikea aika, paikka ja tilanne on pidemmän tutustumisen jälkeen, ei ennen kuin edes olette vierailleet toistenne kodeissa molemminpuolin ja muutoinkin tutustuneet paremmin.

Luettolomainen listaus miehen hyvistä ominaisuuksista. "Annan suukon joka aamu ja ilta,…

Roskien vieminen olmin tyyliin- saa nauraa :)

Kuva
Onko roskien vieminen joskus haastavaa miehellesi? Tuleeko teillä sanomista siitä, että mies "tahallaan" unohtaa roskapussin, ja nainen sen siitä sitten jälleen kerran vie, koska naisen mieli nyt vain on sellainen, että se ei katsele roskapusseja rappusilla kovinkaan kauan? Tuottaako pieni roskapussi parisuhteeseen suuria ongelmia? Ei hätää, lue tämä, niin roskaongelmanne saavat uudet mittasuhteet :)

Asuessani "Olmilassa" pohdimme ystäväni kanssa useaan otteeseen, että onko Olmilla jokin vakava trauma kohdata roskat? Miksi se roskapussin vieminen on niin vaikeaa? Olihan hän ne roskansa hoitanut jollakin konstilla ennen naisen taloon saapumista, joten miten hän sen lopetti heti kun naisen auton etuvalot saavuttivat pöheikköisen pihan perukat?

Nainen oli heilastellut Olmin kanssa jonkin aikaa ja kilttinä tyttönä alkanut hoitaa huushollia, mukaan lukien roskapussin vieminen autolla puolen kilometrin päähän roskikseen. Olmi oli alkuvaiheessa hyvin avulias johdattelemaa…

Olmin sohvat - huumorilla

Kuva
Olmilassa on niin ihanaa. Uusi nainen on saanut luvan tehdä ihan mitä haluaa, kunhan olmilla on katto pään päällä. Ja sohva. Olmi ilman sohvaa on taruolento. (Niille, jotka saapuvat Olmi-tarinaan ensimmäistä kertaa kerrottakoon, että Olmi on superlaiska muilla teettäjä).

Ensimmäisenä alamme hankkiutua Olmin sohvista eroon. Niitä on olohuonessa kolme kappaletta, joista kaksi on lemmikkien raiskaamia, samoin kuin työhuoneen perukoilta löytynyt pikkusohva.

Koska nainen on muuttamassa taloon, niin Olmi päättää että kolme sohvaa hävitetään - naisellakin on huonekaluja ja nättejä, ja mitä sitä neljällä (anteeksi, viides on takkahuoneessa, mutta sinne Olmilla on liian pitkä matka kävellä, joten jätämme tämän laskuista pois) sohvalle tekisi. Olmille jää iso kulmasohva, josta myöhemmin tuli hänen vuoteensa.

Naisen tavaraa siirtyy huusholliin ja sohvat sen kuin jököttävät asunnossa. Naisen tiedusteluista huolimatta sopivaa päivää sohvien siirtämiselle ulos asunnosta ei löydy. Ja se kaatopaikkam…