Miksi kiltit ihmiset alistuvat?

Miksi löytyy hyväksikäyttäjiä ja hyväksikäytettäväksi alistujia? Miksi kiltit ihmiset alistuvat?

Se tulee luonnostaan
- Kiltit ihmiset luonnostaan haluavat nähdä toisen ihmisen hyvät puolet. Jopa itsensä hukaten. Kun hukkaat itsesi, lakkaat olemasta kiltti itsellesi. Rakas muista, että ensin on rakastettava itseään, niin paljon, että ei alistu toisen määräsyvallan alle. On ihanaa olla kiltti ja huomaavainen, mutta ei liikaa eikä väärille ihmisille.

Rajoja ei osata asettaa
Liian kiltit ihmiset eivät osaa asettaa rajoja. Niitä rajoja, joiden yli ei hypitä sinun silmille. Monet kiltit ihmiset venyvät äärettömyyksiin saakka, rajattomasti. Silloin polttaa itsensä loppuun. Silloin ei enää tiedä, mikä on terveellistä ja mikä ei ole terveellistä, sinulle, itsellesi. Harjoitus: opettele sanomaan EI. Sinulla on oikeus kieltäytyä!

Rakkauden kupit eivät ole täynnä
Kun sinulla on niin paljon rakkautta itseäsi kohtaan, että maljasi ovat aivan täynnä, luot hyvää ja itseäsi rakastavaa energiaa, joka ei salli sinua kohdeltavan huonosti. Se ei ole pötypuhetta, että rakasta ensin itseäsi, jotta voit rakastaa toista. Helppo harjoitus: katso itseäsi peilistä. Kerro itsellesi, miten kaunis, ihana ja hyvä olet. Että ansaitset elämääsi vain parasta.

Mennään suhteeseen kun hukkuva pelastusrenkaaseen
Kun sinulla on paha olla, voit helposti luulla, että joku toinen ihminen voi korjata pahan olosi. Puhuminen toki helpottaa, mutta ratkaisu löytyy sinusta itsestäsi. Koska olet löytänyt ihmisen, jota pidät pelastusrenkaanasi, et halua luopua pelastuksestasi, vaan pidät siitä renkaasta vaikka väkisin kiinni, vaikka alistumalla komenneltavaksi. Se tie, rakas, ei johda mihinkään muuhun kuin siihen, että jonakin päivänä et enää kestä alistettuna olemista, ja lähdet pois.

Miellyttämisenhalu
Jos elämänkoulusi on kuljettanut sinua siten, että olet tottunut olemaan se, joka miellyttää ja auttaa muita, olet täydellinen uhri! Sinun vastaparisi suorastaan haistaa sinut kaukaa ja ottaa täsmäiskun saadakseen sinut itselleen. Mikä sen parempi uhri alistajalla, kuin ihminen, joka luonnostaan on miellyttämisenhaluinen? Sitä ei tarvitse paljoa kouluttaa, se on jo ihan valmis miellyttäjä! Tunnista itsessäsi tämä ominaisuus, ja lue uudelleen kohta "Rajoja ei osata asettaa" !Kommentit

SUOSITUIMMAT TEKSTIT

Gaslighting / kaasuvalotus

Narsistinen Lähde

Sammakko kattilassa / Keitetyn sammakon syndrooma

Kaasuvalotuksen vaiheita

Mistä tunnistat manipuloijan?